Els vidres son tant o més importants que l’elecció de la montura. A Optic Clinic t’assessorem sobre quin tipus de vidre necessites depenent de les teves necessitats visuals: la conducció, treballar davant de l’ordinador, estar a l’aire lliure amb llum solar etc. A Optic Clinic disposem de vidres per corregir tot tipus de visió: vidres monofocals (per veure de lluny o d’aprop) i vidres progressius (per veure tant de lluny com d’aprop amb la mateixa ullera). Vidres progressius n’hi ha de moltes games des de camps més estrets fins a camps més amplis. A més a més qualsevol tipus de vidre pot tenir tractaments que complementen la confortabilitat d’una ullera. Aquí t’expliquem tots els tractaments que existeixen:

Vidres monofocals
Vidres monofocals
Vidres progressius
Vidres progressius
Vidres amb filtre solar
Vidres amb filtre solar
Vidres de qualitat
Vidres de qualitat

Tipus de tractaments als vidres

Tractament per a la llum blava:

Aquests son vidres ideats per a persones que passen un número d’hores elevat davant d’aparells digitals com ara l’ordinador, el telèfon, el mòbil o les tauletes. Aquest tipus de vidres absorbeixen o reflecteixen (segons la lent) les longituds d’ona de rang blau que son nocives per a l’ull i que poden causar futures degeneracions maculars (DMAE). També son ideals per a persones que passen gran part del dia exposades a la llum dels fluorescents i les llums led. Es per aquest motiu que es recomanable afegir aquest tractament a les lents. Fins i tot es recomanable fer servir ulleres amb aquest tipus de vidre tot i que la persona no tingui cap mena de graduació.

Transitions:

Son vidres transparents (amb graduació o sense) que s’adapten als canvis de llum enfosquint-se a l’exterior i aclarint-se als interiors. Quan s’enfosqueixen poden fer-ho en color verd, marró o gris quedant pràcticament com unes ulleres de sol. A Optic Clinic t’informarem sobre les variants dels vidres transitions i de les avantatges i inconvenients perquè tu escullis el que millor s’adapta a les teves necessitats.

Polaritzats:

El tractament polaritzat està present en algunes ulleres de sol i serveix per eliminar els reflexes del sol. Es per això que és molt important que les ulleres de sol siguin polaritzades. Tot i així hi ha algun inconvenient perquè les pantalles dels mòbils poden no veure’s amb suficient contrast. Vina i proba els nostres vidres polaritzats.

Filtres solars:

Son filtres pensats per prevenir problemes retinians, permetent millors contrastos i donant confort a les persones que pateixen de Baixa Visió.

Galería de fotos